Kohti muotoilun tiedotuskeskusta – osallistu kyselyyn ja vaikuta!

Suomalaisen muotoilun edistäminen saa lähitulevaisuudessa lisävoimia, kun Suomeen perustetaan muotoilun tiedotuskeskus. Se vahvistaa suomalaisen muotoilun näkyvyyttä kotimaassa ja kansainvälisesti. Alan tekijöitä kutsutaan mukaan osallistumaan kyselyyn, jonka tuloksia hyödynnetään tiedotuskeskuksen tehtävien täsmentämisessä ja siten muotoilualan kehittämisessä.

Suomalaisen muotoilun edistäminen saa lähitulevaisuudessa lisävoimia, kun Suomeen perustetaan muotoilun tiedotuskeskus.

Se vahvistaa suomalaisen muotoilun näkyvyyttä kotimaassa ja kansainvälisesti. Kutsumme sinut mukaan osallistumaan kyselyyn, jonka tuloksia hyödynnetään tiedotuskeskuksen tehtävien täsmentämisessä ja siten muotoilualan kehittämisessä.

Vastaaminen vie noin 10–15 minuuttia. Vastaaminen tapahtuu anonyymisti. Vastaathan 24. syyskuuta mennessä.

Koko alan kehitystä palvelevan tiedotuskeskushankkeen takana ovat Aalto-yliopisto, Design Forum Finland, Designmuseo, Grafia ry, Helsinki Design Week (Luovi Productions Oy) ja Ornamo ry. Kyselyn tulokset julkaistaan hankekumppanien kanavissa syksyn aikana.

Kyselyn linkkiä jakavat kaikki hankekumppanit, joten saatat saada sen useamman kerran. Pyrimme näin tavoittamaan alan toimijat mahdollisimman hyvin.

Vastaa kyselyyn.

Jotta pääset vastaamaan kyselyyn, selaimessasi tulee olla evästeet sallittuna. Mikäli yllä oleva linkki ei avaudu klikkaamalla, kopioi se selaimesi osoiteriville https://survey.mainiosurvey.com/p/25693366315e746a6da6650d03dec7a1.